Om oss

Kristallkulan vänner

Syftet med Kristallkulan vänner på Facebook och denna sidan är att vara en informations källa för alla oss som är intresserade av andlighet, övernaturligt, healing, mediumskap, Alternativ hälsa, tänkvärda ord m.m.. samt att givetvis sprida positiva tankar och energi i vardagen, Sidan drivs helt ideellt av www.arix.se Om ni tycker om sidan klicka gärna "gilla" knappen på "Kristallkulan vänner" på Facebook..

Alternativ hälsa delen på sidan kommer jag att lägga upp tips om hus-hälsokurer, örter och hälsopreparat som jag hittills känner till och har provat för att b l a förebygga och försöka läka cancer,  Materialet på sidan kommer från  olika källor  OBS! Eventuella recept, rekommendation används helt på egen risk.. och rådgör alltid med en läkare vid olika sjukdomar. 

Jag heter Ari koistinen och är skapare och utgivare för arix.se och kristallkulan vänner ,  jag bor och lever vid natursköna Kinnekulle i Skaraborg, Den Officiella starten för kristallkulan projektet blev strax efter min sjukdoms diagnos 2005 (cancer) med mycket tankar och funderingar kring livet.  Mycket av texter, materialet på sidan har jag skrivit själv, och andra delar kommer från olika källor på internet eller annan media, kristallkulan skapades av mig då jag själv har alltid varigt väldigt intresserad av det  okända, andlighet, naturmedicin, mediala och healing som är idag en naturlig  del av mitt liv, Sidan har även ett viktigt syfte att sprida värme, glädje, positiva tankar och tänkvärda ord.. Tack för att just du kom in och hälsade på här på min sida 🙂  Hoppas du hittar något som intresserar eller sprider glädje just hos dig..

Vill du vara med och sponsra-stödja sidans verksamhet..??

Vill du vara med och sponsra-stödja sidans verksamhet..?? då har du möjligheten att Swisha ditt bidrag till 070-5217541, Vi är hjärtlig tacksamma för alla belopp som går oavkortat till driften och underhållet av sidan.. Samt att du stödjer även samtidigt min kamp mot cancer.. Om ni har frågor och funderingar kring detta kontakta gärna oss  - Tack att ni finns / Kram

Kristallkulan vänner