Färger och siffror

col2 Färger och Siffror

Alla färger påverkar oss människor på ett eller annat sätt, färger vibrerar på olika frekvenser som gör att vi regerar på dom, Färgernas inverkan på oss människor har varigt känd i flera tusen år i b l a Indien och Kina där man använt det vid b l a helande.

Vi dras till olika färger vid olika tillfällen beronde på vilken färg vi behöver för tillfället.. Dom flesta har oftast sin speciella favorit färg och sen finns det nåt som kallas "nyckel färg", Det finns metoder att räkna fram denna så kallade "nyckel färgen".  Den specifika färgen kan hjälpa energi flöde hos oss och så blir vi mer mottaglig för positiv energi.

 

 

 

Här nedanför hittar du tabeller för den uträkningen

Du skriver ner ditt namn. Som ett exempel kan vi ta : Anders Berg.  Sedan letar du i tabellen efter varje bokstav, och ser vilken siffra som bokstaven betyder. A =1 Och då ser namnet ut så här: 1+5+4+5+9+1+2+5+9+7= 48. talet blev alltså 48, men eftersom målet med metoden är att få ental så måste man forsätta beräkningen det ända tills det blir ental. 4+8=12.
och vidare 1+2=3  Då har vi fått talet 3,  Nu kan vi titta i den andra tabellen med färgerna och se att nummer 3 är Gul och detta är alltså Andres Nyckel färg

 

nummer_farg_500

Livstal eller Livsväg

Så här kan man Räkna ut din egen Livstal eller Livsväg

Exempel på hur man räknar.
Född. 1960 05 29 = 1+9+6+0+0+5+2+9 = 32 = 3+2 = livtalet blir 5

(Addera dem stegvis tills bara en enda siffra återstår)

 

Färger och betydelse
Dessa ska ses som bara vägledande tolkningar, man brukar oftast skapa
sina egna metoder och tolkningar..

Röd

Står för: Livskraft, vitalitet, passion.

Kroppsdel: Könsorgan, blodcirkulationen

Denna personligheten besitter ofta en stark framåt anda och passionerande till sin natur. personen älskar att uttrycka sig via den inre kraft. Allt det som bekräftar skapandeprocessen hyllas av dessa personer. det är mer troligt att deras nyfikenhet och kretivitet gör att dessa är en föregångare i många saker. Bli inte skrämde för deras passion och styrka- låt dig inspireras av den

Den röda färgen ses som gynsam vid cirkulationsbesvär och stela muskler

--

Den oranga färgen.

Står för: Envishet, optimism, självtillit

Kroppsdel: Mage och njurar, matsmältningen

Den orange personligheten kan upplevas som intensiv och nästa rastlös, personen är väldigt social till sin natur. Det är ingen tvekan om att den oranga personligheten är en ovanligt envis och sprudlande
individ.Hon trivs utmärkt med att hamna i händelsernas centrum och tar gärna hand om alla sociala sammanhang på samma eleganta och naurliga sätt.

Den oranga färgen ses som gynsam vid sorg, vid astma och vid tarmbesvär..

--

Den gula färgen.

Stå för: Intellekt, noggrannhet, kunskap.

Kroppsdel: Lever, hud, gallblåsa

Gula personer är ofta snabb tänkta och intellektuella. Den gula personligheten har ett vetenskapligt och forskande sinne. dessa är på jakt efter svaren med hjälp av sin tålmodighet och snabba tankeförmåga.
till sitt hjälp har dom god intellekt. Dessa personer är också företagsamma och ser till att saker och ting händer, och fort ska det gå.

Den gula färgen ses som gynsam vid klimakteriebesvär och för att stärka självkänslan.

--

Den gröna färgen.

Står för: Balans, vårdande.

Kroppsdel: Hjärta, bröst

Den gröna personligheten är helande och hjälpsam till sin natur. Hon föredrar utan tvekan att vara i en varm och vårdande miljö där idealistiska och mänskliga värden står i centrum. Den gröna personligheten är en sann diplomat och har en förmåga att ha balanserande närvaro i alla situationer hon hamnar i.

Den gröna färgen ses som gynsaml vid energiförlust och huvudvärk.

--

Den blå färgen.

Står för: Harmoni, introspektion?

Kroppsdel: strupe, armar

Den blå personligheten är reflekterande och filosofisk till sin natur. Hon är inte en person som tycker särskilt mycket om att finnas i händelsernas centrum. Hon trivs mycket bättre med att befinna sig i sin egen inre värld, där spännande frågeställningar och ljuva fantasier spelar en viktig roll. Framförallt uppskattar hon en hög moral och ett hedersamt levende.

Den blå färgen ses som gynsam vid nackbesvär och feber..

--

Indigo

Står för: Organiserad, genuin.

Kroppsdel: Ryggrad, ögon

Indigofärgens personlighet är genuin och sökande av sin natur. Hon ser livet som en andlig resa och trivs bäst när hon kan sätta livets högre aspekter i fokus. Hon uppskattar det äkta och det genuina, och allt som inte har koppling till dessa ideal är mera eller mindre ointressant för henne. Rättvisetanken eller tänkande ligger henne särskilt varmt om hjärtat.

Indigo ses som gynsam bihålebesvär, ischias och migrän

--

Den lila färgen

Står för: Visionär, konstnärlig.

Kroppsdel: Övre delen av huvudet.

Denna personligheten är känslig, visionär och andlig till sin natur. Hon befattar sig helst med de aspekter av livet som ligger bortom det omedelbara och det fysiska. Det materiella har mindre betydelse för henne. Hon trivs allra bäst då hennes inre visioner och tidlösa seende får stå i förgrunden. För henne råder det ingen tveksamheter om vad livets verkliga kärna består av.

Den lila ses som gynsaml vid hudbesvär och inflammationer....

--

Den svarta färgen.

Står för: Kreativ, idealistisk

Kroppsdel: Ingen kroppsdel är associerad med svart.

Den svarta personligheten är idealistisk och iakttagande till sin natur. Hon ägnar sig gärna mycket tid åt sina intressen och är fascineras av de aspekter av livet som andra människor inte vill eller vågar närma sig. denna personlighet kan i många fall vara tillbakadragen eller något hemlighetsfull och uppskattar de mer subtila sidorna av medvetandets natur.

Den svarta ses som gynsam för att förbättra disciplinen...

--

Den vita färgen

Står för: Ren, genuin.

Kroppsdel: Ögongloben

Den vita personligheten är noggran och mångsidig till sin natur. Hon trivs bäst i sammanhang där tydliga riktlinjer och ordning värdesätts. Hon ser gärna att förnuftet ska vara den vägledande lösning vid flera situation och händelse. Många människor kan uppfatta henne som svår att komma in på livet, Men hon är egentligen mycket välvilligt inställd till sin omgivning.

Den vita ses som gynsam för att stärka samtliga färger i spektrat...

--

Guld.

Står för: Upplysning, vetande.

Kroppsdel: Ingen kroppsdel är associerad med guld.

Guldfärgens personlighet är intelligent, vis och upphöjd till sin natur. Hon är en person som ser på livet utan missnöje eller några krav om att förändra. Hon är betraktaren som vet. Hon har vetskapen om att det endast är kärlekens kraft som kan återsälla allt till rätta. Utan rädslor och utan tvivel vandrar hon på livets stig.

Guld kan ses som gynsam vid problem med matsmältning och sköldkörtlen..

---

Den turkosa färgen

Står för: Personlig styrka, balans.

Kroppsdel: Även denna är inte kopplad till någon kroppsdel..

Den Turkosa personligheten upplevs som social och emotionell till sin natur. Hon dyker ofta upp vid sociala events och miljöer där de mänskliga relationerna står i centrum. Hon tycker om allt det positiva som relationer mellan människor kan ge. För är det något som denna personligheten inte uppskattar, så är det ensamheten. Hon kan lägga ner mycket energi för att slippa att vara ensam.

Den turkosa ses som gynsam vid problem med nervsystemet..
--

Den gråa färgen

Står för: Hälsa, optimism

Kroppsdel: Ingen till denna heller...

Den grå personligheten är omtyckt och hjälpande till sin natur. Den grå personligheten lägger stor vikt vid hälsa och nyttigt levnads stil. Hon provar gärna dom senaste metoderna för ökat välbefinnande och
är noga med att få i sig vitaminer och rätt näring som kroppen behöver för att kunna fungera optimalt. Utan att tveka bidrar hon även med det hon kan i varje situation. Hon ses också som givmild och tålmodig.

Den grå färgen har en lugnande effekt på känslorna..

© www.arix.se